Προτάσεις

Αναπτύξτε την επιχείρησή σας!

Σας προτείνουμε…

Παραγγελία πολλαπλασιαστικού υλικού

Δώστε έγκαιρα την παραγγελία σας για να εξασφαλίσετε την διαθεσιμότητα των φυτών που θα χρειαστείτε για την παραγωγή σας.

Εμβολιασμένα, μοσχεύματα και σπορόφυτα, από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους οίκους της Ευρώπης-εγγύηση για την ποιότητα τους.

Προστασία & μεταφορά

Δίχτυ σωληνοειδές Δίχτυ σε ρολό σε σχήμα σωλήνα με διάφορες διαμέτρους για την προστασία και την μεταφορά των φυτών που βρίσκονται σε γλάστρα των κομμένων ελάτων καθώς και για την συσκευασία οστρακοειδών και φρούτων. Μείωση του χώρου και επομένως του κόστους μεταφοράς και ευκολία για τον πελάτη που θα το μεταφέρει με μικρότερο όγκο.

Διατίθενται σε μεγέθη από 18cm έως 50cm διάμετρο και σε μήκος από 250m έως 1000m.

Αναλόγως διάστασης διατίθεται στα χρώματα μπλέ , άσπρο, πορτοκαλί και πράσινο.

Εδαφοκάλυψη

O φλοιός πεύκου είναι ένα υλικό εδαφοκάλυψης ,από φυσικό ξύλο πεύκου σε μικρά κομματάκια. Είναι ιδανικό για εδαφοκάλυψη και διακόσμηση παρτεριών στόν κήπο. Είναι ανθεκτικό, δεν χάνει το φυσικό του χρώμα και εμποδίζει αποτελεσματικά την ανάπτυξη ζιζανίων (χόρτων). Προστατεύει το έδαφος από την ξηρασία, διατηρώντας το υγρό και δροσερό Είναι άοσμο και έχει ουδέτερο Ph επιτρέποντας τον καλό αερισμό του εδάφους. Διατίθεται σε σάκους των 60 λίτρων με πάχος 3-6 εκ. και Φλοιός πεύκου.

Διατίθεται σε σακιά των 60lt και σε 25/40mm.

Ένας σάκος 60 λίτρων καλύπτει επιφάνεια 1, 5-2 τ.μ.

Παλέτα 39 σακιά

Εργαλεία & Εφαρμογές

Eξοικονόμησετε ενέργεια, χρόνο και υλικά χρησιμοποιώντας το νέο επαγγελματικό εργαλείο δεσίματος και ασφαλής σύρραψης  TAPENER MAX  HT-B(N), με την νέα καινοτομία του να μην αφήνει υπολλείματα κομάτια ταινίας. Δένει και συγκρατεί το αμπέλι και άλλα μικρά φυτά, φρούτα και λαχανικά με μία κίνηση. Ιδανικό και εύκολο στη στερέωση κλαδιών και φυτών σε φυτώρια, θερμοκήπια, αγρούς και για δέσιμο δέματων κλαδιών & λουλουδιών μικρής και μεγάλης διαμέτρου.

Ποιοτικά εργαλεία για επαγγελματίες.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΦΥΤΩΡΙΩΝ, GARDEN CENTERS, ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΕΦΟΔΙΩΝ

Γλάστρες, καλάμια μπαμπού, λινάτσες, φτυάρια, καρότσια, ετικέτες και ταμπελάκια, δίχτυα σκίασης, λιπάσματα είναι μόνο ορισμένα από τα είδη που θα βρείτε στην Agritech.

View all services

Συγκρίνετε τις τιμές μας

Value for money

ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΦΥΤΩΡΙΟΥ
120 μεγέθη
 • Γλάστρα Φυτωρίου Στρογγυλή
 • Γλάστρα Φυτωρίου με Χερούλια
 • Γλάστρα Χωρίς Χερούλια Mastelli
 • Γλάστρα Φυτωρίου Τετράγωνη
 •  Γλάστρα Φυτωρίου Ψηλή & Στενή
ΚΑΛΑΜΙΑ ΜΠΑΜΠΟΥ
150 είδη
 • Καλάμια Μπαμπού Κινέζικα
 • Καλάμια Μπαμπού Ταυλανδέζικα
 • Ανθοκάλαμα
 • Πέργκολες Μπαμπού
 • Καλάμια Μπαμπού Διακοσμητικά
ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ
200 είδη
 • Εμβολιασμένα
 • Μοσχεύματα
 • Σπορόφυτα
 • Δέντρα
 • Φυλλοβόλα

Γλάστρες & ζαρντινιέρες

Γλάστρες φυτωρίου & διακοσμητικές, ζαρντινιέρες & κασπώ με πιάτα,  από ανθεκτικά στον ήλιο και το νερό υλικά, σε διάφορα μεγέθη & διαστάσεις.

Κλαδευτήρια & Ψαλίδια

Κλαδευτήρια με περιστρεφόμενη ή σταθερή λαβή, ψαλίδια με μακριά μύτη & τηλεσκοπικά.

Έτικέτες & Ταμπέλες

Ετικέτες χάρτινες & πλαστικοποιημένες, με σύρμα ή με μύτη, ταμπέλες με πασσαλάκι κεκλιμένες, ανεξίτηλοι μαρκαδόροι & μολύβι γραφίτη.

Καρότσια Φυτωρίου

Μεταλλικά καρότσια από γαλβανισμένο χάλυβα  πολλαπλών χρήσεων με δύο ρόδες, με εργονομικές λαβές για την μεταφορά, με αντιολισθητικό λαστιχένιο άκρο και όμορφο σχεδιασμό για γρήγορη και εύκολη μετακίνηση, χρήσιμα για μεταφορές ανθέων και φυτών στο εσωτερικό του θερμοκηπίου και του φυτωρίου.

Οργανώστε το φυτώριό σας

Κάντε την δουλειά σας ευκολότερη

Get the tips & Tricks

Something for you

Εξαγωγή από το έδαφος

Διαθέτουμε όλα τα απαραίτητα υλικά που θα χρησιμοποιήσετε για την εξαγωγή από το χωράφι, χωρίς απώλειες.Φτυάρια, στυλιάρια, λινάτσα σε κομμάτια ή ρολό, σύρμα ρολό ή έτοιμα καλάθια, γάντζους, ιμάντες, δίχτυ ρολό για το τύλιγμα των κλαδιών και ότι άλλο θα χρειαστείτε για την μεταφορά και μεταφύτευση.

Φτυάρια

Λινάτσα

Σύρμα ρολό

Δίχτυ ρολό

700

Ικανοποιημένοι πελάτες

2500

Αποστολές

200

Φυτά - Πολλαπλασιαστικό Υλικό

500

Προϊόντα