Κατάλογοι

Ζητήστε τους καταλόγους μας

Ζητήστε να σας στείλουμε τον έντυπο περιγραφικό κατάλογο των ειδών ή τον τιμοκατάλογο του πολλαπλασιαστικού υλικού τον οποίο μπορείτε να κατεβάσετε και από εδώ.

Είμαστε κοντά σας

Είμαστε διαθέσιμοι να σας βοηθήσουμε να βρείτε αυτό που χρειάζεστε για την επιχείρησή σας.

Υποστήριξη after sale

Για εμάς είστε το ίδιο σημαντικοί και μετά την αγορά των προϊόντων και σας στηρίζουμε σε κάθε σας επιλογή, με σκοπό μια σταθερή και αμοιβαίως επικερδή συνεργασία.

Ανταγωνιστικές τιμές

Συνεργαζόμαστε με τους πιο αξιόλογους και έμπιστους οίκους του εξωτερικού, με αποτέλεσμα να σας προσφέρουμε τιμές που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα.

Οι άνθρωποί μας στην διάθεσή σας

Έμπειρο & εξειδικευμένο προσωπικό σας προσφέρει λύσεις και προτάσεις.

Τι μέγεθος γλάστρας να χρησιμοποιήσω στις μεταφυτεύσεις ; Επικοινωνήστε μαζί μας!

Κατεβάστε τον έντυπο κατάλογό μας με τον εξοπλισμό φυτωρίου.

Οι επαγγελματίες γνωρίζουν ότι τα φυτώρια χρειάζονται μια μεγάλη ποικιλία προμηθειών για να αυξήσουν και να οργανώσουν την παραγωγή τους.
Γλάστρες, καλάμια μπαμπού, λινάτσες, φτυάρια, καρότσια, ετικέτες και ταμπελάκια, δίχτυα σκίασης, λιπάσματα είναι μόνο ορισμένα από τα είδη που θα βρείτε στην Agritech.
Η Agritech σας παρέχει τις προμήθειες που χρειάζεστε για να διατηρήσετε το φυτώριο σας καλά εξοπλισμένο και να λειτουργεί ομαλά.

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ AGRITECH

Απορίες

Ρωτήστε μας

Επισκεφθείτε τις εγκαταστάσεις μας!

Σας περιμένουμε….

Γλάστρες φυτωρίου

Σε εμάς θα βρείτε όλα τα μεγέθη γλάστρας για την ιδανική ανάπτυξη των φυτών σας.Από 0,5 έως 1500lt.

Περισσότερα

Ταμπέλες & Ετικέτες

Μεγάλη ποικιλία από ετικέτες και ταμπέλες σήμανσης σε διάφορα μεγέθη & χρώματα για τοποθέτηση στο κλαδί σαν γραβάτα ή καρφωτά στην γλάστρα & το πότ.

Περισσότερα

Λίπανση

Λιπασματά ενσωμάτωσης & επιφανειακά που εγγυώνται την γρήγορη & υγιή ανάπτυξη,των φυτών στο χωράφι & στην γλάστρα ή του χλοοτάπητα.

Περισσότερα

Εξαγωγή και μεταφύτευση

Φτυάρια, λινάτσα, σύρμα, δίχτυ & άλλα υλικά για να μην έχετε απώλειες, προστατεύοντας την μπάλα χώματος & το ριζικό σύστημα.

Περισσότερα

Κατεβάστε εδώ τον Τιμοκατάλογο του Πολλαπλασιαστικού Υλικού.

Νεαρά φυτά, έτοιμα για φύτευση & ανάπτυξη σε χωράφι ή γλάστρα , από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους οίκους της Ευρώπης - εγγύηση για την ποιότητα τους.

  • Εμβολιασμένα
  • Μοσχεύματα
  • Σπορόφυτα
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2017

Σας προτείνουμε από τον κατάλογό μας

Τα πιο δημοφιλή φυτά

Λέυλαντ πράσινο

Cupressocyparis  Leylandii. Το γένος αποτελεί διασταύρωση των γενών Cupressus και Chamaecyparis που αναπτύχθηκε το 1888 από τον καπετάνιο C.J. Leyland στην Αγγλία. Είναι κωνοφόρα ταχυαυξή φυτά με λεπιοειδή φύλλα και κωνική κόμη. Είναι από τα πλέον διαδεδομένα φυτά φυτοφρακτών ανά τον κόσμο, ενώ στην Ελλάδα το χρησιμοποιούμε σε βαθμό υπερβολής. Επιλέξτε για τη φύτευσή τους μια ηλιόλουστη θέση, σε μέτρια υγρά, στραγγιζόμενα, γόνιμα εδάφη.

Φωτίνια

Photinia x fraseri «Red Robin». Αειθαλής θάμνος με πράσινα φύλλα και λευκά αρωματικά άνθη, σε ομπρελοειδείς ταξιανθίες την άνοιξη. Τα νεαρά φύλλα έχουν έντονο κόκκινο χρώμα, γι’ αυτό απαιτείται τακτικό κλάδεμα, ώστε να έχουμε συνεχώς ανανέωση της βλάστησης.

Λεμονοκυπάρισο

Cupressus macrocarpa «Goldcrest» Φυτό με κωνική κόμη και έντονο κίτρινο φύλλωμα που αναδύει άρωμα λεμονιού, όταν το τρίψουμε στα χέρια μας. Είναι ένα από τα πλέον χρησιμοποιούμενα κωνοφόρα φυτά στη χώρα μας. Το ριζικό του σύστημα είναι ευπαθές και σχεδόν πάντοτε θα το συναντήσουμε στρεβλό από τους ανέμους, οι οποίοι πολλές φορές το ανατρέπουν. Γι’ αυτό το λόγο πρέπει να επιλέγουμε εμβολιασμένα φυτά και όχι μοσχεύματα. Απαιτεί προστασία από τους πολύ δυνατούς παγετούς.

Κυπαρίσσι Τότεμ

Cupressus sempervirens «Totem». Φυτό με στενή, κυλινδρική, συμπαγή κόμη και πράσινο φύλλωμα. Είναι από τις ωραιότερες ποικιλίες του γένους που τελευταία χρησιμοποιείται όλο και συχνότερα με μεγάλη επιτυχία. Φυτεύστε το σε ομάδες των 3-5 φυτών στη μέση μιας μεγάλης επιφάνειας με χλοοτάπητα ή μόνο του στη γωνία ενός κτηρίου για να “σπάσει” τις έντονες γραμμές και να οριοθετήσει το χώρο.